Xsarius Pure HD SE

Xsarius Pure HD SE – satelliet H.265 HEVC

 

  DVB-S2 uitvoering (zonder CI slot)  

 

De Xsarius Pure HD SE is de nieuwe Full HD digitale ontvanger van Xsarius nu met H.265 HEVC en geschikt voor ontvangst van satelliet of kabel/terrestrial (afhankelijk van wélke uitvoering u kiest). Ook is de interactieve multimedia Set-Top Box via OpenPLI software heel geschikt voor IPTV en OTT services en gemakkelijk uit te breiden met apps en een externe hard disk (PVR).

 

Sateliet of Kabel/Terrestrial ontvanger
De Pure HD SE is leverbaar in 2 modellen, namelijk Pure HD SE DVB-S2 of Pure HD SE DVB-C/T2.

 

Uitgebreid scala aan functies
De Pure HD SE is eenvoudig in gebruik en biedt een uitgebreide hoeveelheid functies. Dankzij de 1-2-3 wizard is uw ontvanger in slechts 3 stappen gereed voor gebruik. Verder beschikt de Pure HD SE over functies zoals de Elektronische Programma gids, Teletekst, Ouderlijk toezicht, Favorietenlijsten, Webbrowser, Multimedia toepassingen en nog veel meer mogelijkheden.

 

2,5” HDD uitbreid mogelijkheid
De Pure HD SE biedt door middel van een externe verwisselbare harde schijf, de mogelijkheid het opslaggeheugen uit te breiden van 32 Gigabyte tot 3 Terabyte. Hiermee kunnen de gewenste programma’s gepauzeerd of opgenomen worden (PVR).

 

IPTV & OTT Ready
De Pure HD SE is uitermate geschikt voor IPTV en OTT services.

 

Interne Conax Cardreader
De Pure HD SE beschikt over 1 interne kaartlezer, maar heeft géén CI slot er kan dus géén CI module geplaatst worden!

 

OpenPLI
De Xsarius Pure HD Series wordt officieel ondersteund door OpenPLI Opensource Software.

 

Sublieme beeldkwaliteit
De Pure HD SE kenmerkt zich door ondersteuning van H.265 HEVC voor een hoge beeldkwaliteit op een lage bit rate, waardoor het downloaden van films stukken sneller gaat gaat en minder ruimte kost op je harde schijf.

 

Snelle chipset en video processor
De Pure HD SE is uitgerust met één van de meest moderne chipset van 750MHz Dual Core processor (200DMIPS). Te samen met een geheugen 512MB DDR3 RAM en 256MB NAND Flash, is de receiver zeer snel en inzetbaar voor meerdere gewenste applicaties.

 

Zeer compact en infrarood oog
De Pure HD SE heeft een prachtig design en is zeer compact. Standaard wordt een infrarood oog bij de receiver meegeleverd. Hierdoor is de receiver gemakkelijk weg te werken, bijvoorbeeld achter de televisie.

 

Vele beschikbare applicaties
De Xsarius Pure HD SE beschikt over het open source Linux Enigma 2 systeem. Dit maakt het mogelijk om veel beschikbare applicaties te gebruiken zoals: Uitzending gemist, internet radio en nog veel meer. Hiermee wordt de Pure HD SE een interactieve multimedia Set-Top Box.

 

Stroomvoorziening

Maximaal verbruik < 20 W
Verbruik in stand-by modus < 1W
Verbruik in deep stand-by modus < 0.5W


Inhoud van de verpakking

  • Xsarius Pure HD SE
  • Handleiding
  • Afstandbediening
  • 2x AAA batterijen
  • Stroomvoorziening
  • IR sensor
  • Composiet AV kabel